sábado, 29 de septiembre de 2007

p.8,9,10 i contraportada




6 comentarios:

Unknown dijo...

Per fi he pogut entrar al teu blog!!!
M'ha agradat molt i et volia felicitar! El teu compte no em deixa d'emocionar cada vegada que el llegeixo..(ja vaig ser una de les afortunades a l'aconseguir un dels originals i el guardo com un tresor!!!). Segueix amb el teu art... i a veure si tenim la sort de que algun dia el poguem veure publicat.
Petons,

Eva

Anónimo dijo...

Hola Marteta!!!
ja he vist el super-blog il.lustrat, molt bona la iniciativa! quina empenta que tens! i quins cu-piiiiiiii, el que et proposes ho tires endavant, continua així, si et plau, i continua omplint el blog amb totes les coses que et pasin pel cap.
Petons,

Anna V

Anónimo dijo...

Ara he tingut una mica de temps per poder veure el blog, ets increible!!, per mi que soc tan patata em sembla fantastic com dibuixes i la inventiva que tens. Segueix així, aixó t'ajuda a tu i als teus.
Una forta abraçada
MOntseB

Carles Casanovas dijo...

Ahir,vai enviarte el meu comentari,
avui no he observat si t'havia arribat.Era un comentari que en definitiva et dèia que és emprenyador,però que les malalties,son comsistancials amb la nostra condició humana. Jo en soc una mostra més que evident,des de1993 he patit 5 angines de pit,3 infarts de miocardi i fa 6 mesos
una trombossi al mateix temps que
una embòlia pulmonar.Saps,soc molt feliç. El Dissapte vaig portar el
meu tercer net a la perruqueria per que li retallessin el serrell,
s'hem va quedar adormit i abraçat
a la falda! .La vida és maravellosa!
CARLES

Anónimo dijo...

Hola Marta,
Felicitats, tu has fet un bloc , jo fins avuí no havía descobert com es fa per publicar un comentari.
M'encanta el teu compte, tens molta gràcia, els teus dibuixos son genials i els colors que fas servir donen molta alegría a l'historia , lo just i necessari per treure dramatisme a les coses que'ns fan patir i donar importancia a totes les coses bones que VIVIM.
Esatic amb tu, ja ho saps.Molts petons.

Mariangel

Uri dijo...

Ole tus pinroles...
Al ataqueeeeeeeee !!!